B2B Linkom
Vaša korpa

HDMI KONVERTERI + ADAPTERI

Adapter HDMI muški na HDMI ženski pod uglom od 90 stepeni. HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ikakvih deformacija i smetnji...
Šifra: 126
HDMI adapter ženski na hdmi ženski, 1x ulaz ženski + 1x ulaz ulaz ženski.HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ikakvih deformacija i smetnj..
Šifra: 127
Adapter HDMI na Mini HDMI (m/ž), služi za povezivanje vaseg uredjaja, sa vašim HDTV. HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ikakvih deformacij..
Šifra: 447
Adapter konverter sa digitalnog HDMI signala na analogni VGA signal sa aktivnim napajanjem. Omogućava konvertovanje digitalnog HDMI signala na analogn..
Šifra: 630
Ovaj Hdmi stick može se koristiti za prenos video signala, na primer sa digitalne kamere na računar. Hdmi stick omogućava snimanje sa hdmi izvora sa m..
Šifra: 678
Adapter konvertor daje mogućnost da HDMI signal po potrebi pretvorite u VGA, a da pritom ujedno koristite i HDMI priključak za druge radnje uz jos jed..
Šifra: 632
Adapter-konvertor HDMI na VGA (ž/m) plug in +audio služi da digitalni signal sa HDMI uređaja pretvori u analogni VGA. Podržava pun 1080p signal. Uz ov..
Šifra: 243
Adapter-konvertor VGA na HDMI (m/ž) plug in +audio služi da analogni VGA signal uređaja pretvori u digitalni HDMI. Podržava pun 1080p signal...
Šifra: 457
Prikaz 1 do 8 od 8 (1 strana)