B2B Linkom
Vaša korpa

Data kablovi tip C

Vrlo praktičan adapter, koji može da bude i privezak, a služi da svaki USB Micro kabl pretvori u Tip C. Pogodan je za kućnu upotrebu, za auto kao i za..
Šifra: 431
Ovaj ARMOR Data kabl Tip C možete koristiti za prenos podataka sa Vašeg mobilnog uredjaja na računar i obrnuto i u isto vreme puniti bateriju, bele je..
Šifra: 510
ARMOR Data kabl Tip C možete koristiti za prenos podataka sa Vašeg mobilnog uredjaja na računar i obrnuto i u isto vreme puniti bateriju, crne je boje..
Šifra: 505
Kabl USB na Tip c duzine 1m, crne boje, prenos podataka 480Mb/s omogucava brzo punjenje 2.1A, odlikuje ga odlican kvalitet i visoka fleksibilnost...
Šifra: 642
DATA kabl Kerolla full speed za TIP  C, 1m beli, je jedan od najkvalitetnijih i najboljih REMAX kablova, brz, i sirmovan, izdrzljiv…..
Šifra: 492
DATA kabl Kerolla full speed za TIP C, 2m beli, je jedan od najkvalitetnijih i najboljih REMAX kablova, brz, i sirmovan, izdrzljiv…..
Šifra: 490
Kabl tip c na Iphone duzine 1m, crne boje, odlikuje ga brz prenos podataka od 20W i specifičan dizajn koji onemogucava zapetljavanje kabla...
Šifra: 641
Remax data kabl platinum sa konektorima USB na Tip C bele boje, dužine 1m...
Šifra: 389
Remax data kabl platinum sa konektorima USB na Tip C crne boje, dužine 1m...
Šifra: 388
Remax kabl RC-136a odličnog kvaliteta, za svakodnevnu upotrebu kod svih uređaja sa tip C konektorom...
Šifra: 587
Data kabl Tip C na Tip C, odlikuje ga dobar kvalitet i sjajan dizajn. Uživajte u neograničenom dvosmernom punjenju, poboljšavajući efikasnost punjenja..
Šifra: 619
Prikaz 1 do 11 od 11 (1 strana)