B2B Linkom
Vaša korpa

HDMI adapteri

Ovim adapterom možete sliku sa bilo kog uredjaja koji ima HDMI izlaz da prenesete na starije televizore sa RCA ulazom. Služi da digitalnu sliku i..
Šifra: 361
Adapter HDMI muški na HDMI ženski pod uglom od 90 stepeni. HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ikakvih deformacija i smetnji...
Šifra: 126
HDMI adapter ženski na hdmi ženski, 1x ulaz ženski + 1x ulaz ulaz ženski.HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ikakvih deformacija i smetnj..
Šifra: 127
Ženski full size HDMI na muški mikro HDMI, služi za povezivanje portabl HDTV DVs, kamere, igračke konzole sa vašim HDTV sa pravom HD konekcijom...
Šifra: 128
Adapter HDMI na Mini HDMI (m/ž), služi  za povezivanje vaseg uredjaja,  sa vašim HDTV.  HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ika..
Šifra: 447
Muški mini HDMI na ženski full size HDMI, služi za povezivanje portabl HDTV DVs, kamere, igračke konzole sa vašim HDTV sa pravom HD konekcijom. HDMI s..
Šifra: 130
Adapter konverter sa digitalnog HDMI signala na analogni VGA signal sa aktivnim napajanjem. Omogućava konvertovanje digitalnog HDMI signala na analogn..
Šifra: 630
Ovaj Hdmi stick može se koristiti za prenos video signala, na primer sa digitalne kamere na računar. Hdmi stick omogućava snimanje sa hdmi izvora sa m..
Šifra: 678
VGA na HDMI 1080P aktivni adaper je dizajniran za povećanje analognog video signala iz PC ulaznog izvora na digitalni HDMI izlaz, do 720P ili 1080P...
Šifra: 553
Prikaz 1 do 9 od 9 (1 strana)