B2B Linkom
Vaša korpa

Uputstvo

Kako se prijaviti prvi put na naš novi B1B portal

Poštovani partneri, dobrodošli na naš novi B2B dilerski portal. Želimo sve da vas pozdravimo i pomognemo oko prvog prijavljivanja na portal pošto je došlo do nekih neizbežnih promena prilikom migracije na novu platformu.

Trudili smo se da Vam u najvećoj mogućoj meri olakšamo prelazak na novu platformu te smo prebacili sve vaše podatke koje ste koristili na prethodnom portalu ali iz bezbednosnih razloga nismo bili u mogućnosti da iskoristimo i vaše stare lozinke.


Molimo Vas da pratite ispod navedene korake prilikom prijavljivanja.

1. Prijava


* E-mail adresa koju je nophodno upisati u oba polja ( "E-Mail adresa" i "Lozinka") je ona koju ste uneli prilikom registracije. Ukoliko ste je zaboravili ili imate bilo kakav problem prilikom prijave pošaljite nam poruku putem naše email adrese linkom@sbb.rs.


2. Promena lozinke

Molimo Vas da posle uspešne prijave obavezno promenite vašu lozinku. Pravila i uslova nema ali je svakako preporučljivo da lozinka bude teža i sadrži mala i velika slova, brojeve i specijalne karaktere.


Ukoliko Vam je potrebna detaljnija pomoć ili imate dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte putem naše email adrese linkom@sbb.rs.