• Akcija!

  Adapter 3.5mm stereo jack – 2×3.5mm stereo jack

  Ovaj adapter služi da jedan 3.5mm stereo džek pretvori/konvertuje u dva 3.5mm stereo džeka.

  Šifra robe: 118
 • Akcija!

  Adapter HDMI na Mini HDMI (m/ž)

  Adapter HDMI na Mini HDMI (m/ž), služi  za povezivanje vaseg uredjaja,  sa vašim HDTV.  HDMI signal se prenosi digitalnim putem bez ikakvih deformacija i smetnji.

  Šifra robe: 447
 • Akcija!

  Adapter Iphone na USB 3.0+Iphone

  Pomocu foto aparata na usb 3.0 lako je preneti fotografije i video zapise sa digitalne kamere visoke rezolucije u vas ipad pro.
  Pomocu ove aplikacije imate mogucnost da sami organizujete svoje albume

  Šifra robe: 123
 • Akcija!

  CARD READER (Micro+Type C+Iphone)

  Ovaj 3 u 1 citac kartica moze prenositi podatke sa micro sd kartice na: iPhone, ipad, android telefone…zato sto ima micro, iphone i tip c prikljucke. Pogodan je za prenos slika, video zapisa, muzike…

  Šifra robe: 458
 • Akcija!

  DVI-D (24+1) na DVI-D (24+1) kabl (m/m)1.8m

  DVI-D 24+1 muški – DVI-D 24 +1 muški,prenosi samo digitalne informacije,podržava rezolucije veće od Full HD – do 2560×1600 sa 60Hz, dvostruka zaštita.Najčešće se koristi za povezivanje računara i monitora,

  Šifra robe: 470
 • Akcija!

  DVI-I (24+5) na VGA kabl (m/m) 1.8m

  DVI se koristi za digitalni prenos izmedju graficke karte i  monitora. Prednost je sto nema gubljenja u kvalitetu za vreme digitalno/analogne konverzije. Koristi se za povezivanje TFT monitora koji ima DVI konektor sa standardnom VGA kartom.

  Šifra robe: 167
 • Akcija!

  Riser set

  Riser set sadrzi sve konektore i kablice koji su potrebni za jednu Mining masinu. Postije jos osim plavog, crni i crveni set, ali ovaj set kabica i kinektora, se najmanje greje (pokazalo se u praksi).

  Šifra robe: 448